Gå till innehåll
Kontakta oss

Om oss

Man och kvinna ler lyckligt mot varandra och håller varsin hand mot varandra formade som ett hjärta. I kvinnans lillfinger hänger en nyckel till bostaden. 

Välkommen till Kilsbostäder, det kommunala bostadsbolaget. Vi erbjuder lägenheter och lokaler i Kil. Det har vi gjort sedan 1953. Idag har vi 50 lokaler och 800 lägenheter varav ett trygghetsboende i centrum med 29 lägenheter.

God service

Det är viktigt för oss att ge dig god service genom bra kommunikation, långsiktigt förvaltande, trygghet och hög kvalitet. När du kontaktar oss får du ett personligt och professionellt bemötande. Så här kontaktar du oss.

Vi lyssnar på dig och ger snabb återkoppling när du har frågor och önskemål. En viktig kommunikationskanal är vårt digitala fastighetssystem som alla våra kunder får tillgång till. Där kan du felanmäla och hitta efterfrågad kundinformation. I systemet får du också löpande information från oss. Våra bovärdar är kända av de flesta och fixar allt från läckande kranar till utemiljön.

Långsiktiga planer

Tack vare långsiktiga underhållsplaner skapar vi de bästa förutsättningarna för dig. Vi vet vad vi ska göra och när. De senaste åren har vi satsat på utemiljön i samverkan med Hyresgästföreningen. Vi renoverer löpande för att kunna erbjuda boenden med hög kvalitet.

Våra lägenheter

Grundtanke med Kilsbostäder är att vi ska erbjuda bostäder som passar alla. Vi har såväl förstagångslägenheter som stora lägenheter med öppen planlösning och lägenheter i mysiga radhusområden. De flesta av våra lägenheter ligger centralt och nära service men vi har också lägenheter nära både natur och service, som i Fagerås. Läs mer och ansök om boende hos oss.

Vi erbjuder dig en trygg boendemiljö som gjord för att trivas i. Välkommen hem, välkommen till Kil!

Sidinformation

Sidan uppdaterad:
4 juni 2024

Sidfot

Gå till startsidan